post

Upplev sport- och utomhuslivet

Nu har man suttit hemma i soffan länge nog och tittat på medan programmen på TV har visat upp fantastiska platser och upplevelser. Det är helt enkelt dags att man själv får ta del av ett liknande äventyr. Det blir lätt att man kommer in i en tråkig och långrandig vardag där man tar sig till jobbet tidigt på morgonen och därefter slår sig ner i soffan när man kommer hem på kvällen. När det här blir en verklighet suktar man efter fantastiska äventyr som man kan uppleva antingen själv eller med någon som man tycker om. Drömmarna om ta sig utomhus behöver sannerligen inte förbli drömmar när Truestory finns där för att hjälpa en!

Bli inspirerad av Truestory

Om det finns en sida som vet var skåpet ska stå gällande att hitta upplevelser så är det Truestory.se. Den här sidan är en fantastisk guide, vägledare och inspirationsgivare när det kommer till att hitta de perfekta resorna och upplevelserna som passar ens individuella behov. Det spelar ingen roll om man vill ge sig ut på en resa helt själv eller tillsammans med sin familj – Truestory har någonting för alla!

Det första som man kommer att märka när man besöker Truestory är hur man kan skräddarsy sin sökning efter den upplevelse som intresserar en. Tack vare det faktum att Truestory agerar som en samlingsplats för en stor mängd olika upplevelser kan man söka efter aktiviteter i antingen hela Sverige eller i ett specifikt landskap. Man kan dessutom göra sökningar utifrån vem upplevelsen är menad för: honom, henne, grupp, par eller barn. På så vis är det lätt som en plätt att finna den utflykt, aktivitet, upplevelse eller resa som man själv föredrar. Hos Truestory tar utbudet aldrig slut!

Alla är vi intresserade av olika sorters upplevelser. Några tycker om att koppla av i en mysig stuga medan andra vill ge sig ut på bergsklättring, sportevent och naturupplevelser. Vem man än är finns det någonting för alla hos Truestory, och just därför kan man söka efter just den typen av aktivitet som faller en i smaken. Adrenalin, övernattning, spa, natur, mat och dryck, kultur och diverse är de många kategorierna som man kan välja mellan för att enklare hitta sin drömsemester.

Inte nog med att man själv kan få uppleva ett fantastiskt äventyr – man kan dessutom ge bort ett äventyr till någon som man tycker om. Truestory erbjuder neutrala brev som innehåller ett högkvalitativt presentkort. Efter dess att man har köpt upplevelsen hos Truestory skickas detta brev omedelbart till mottagaren eller till en själv så att man personligen kan ge presenten. För lite exklusivitet kan man skicka presentkortet i en vacker presentask som dessutom innehåller ekologisk choklad. Mums!