post

Kroppen kommer att tacka dig

Någon gång i ens liv kommer man säkerligen att uppleva smärta eller irritation av något slag. Olyckligtvis nog blir det allt vanligare att vi svenskar har ont i ryggen, får smärtor i nacken eller tvingas utstå andra eländigheter. Boven till detta spektakel är kort och gått att vi är mer stillasittande än någonsin. Vi tar oss inte ofta utomhus för att utöva sporter samtidigt som arbetsdagarna blir mer och mer långrandiga. När man sitter för länge i en position är det inte överraskande att en viss muskel överanvänds och därför börjar smärta.

Givetvis finns det många fler än i just ryggen och nacken som man kan få ont i – och detta av helt andra anledningar. Allt som man i slutändan söker är någonting som kan eliminera och förhindra smärtor i kroppen. Vad är då det här fantastiska hjälpmedlet? Jo, en foam roller!

En utomordentlig foam roller hos Billig Fitness

En webbutik som verkligen har allt när det kommer till träning är Billigfitness.se. De har valt att rikta in sig på just yogaprodukter, viktutrustning, träningskläder, kosttillskott, träningstillbehör och mycket mer därtill för att hjälpa människor mot en friskare vardag. Fantastiskt nog har de för tillfället mer än 50 000 nöjda kunder som kan vittna om att Billigfitness.se vet var skåpet ska stå. Om man köper en produkt över 899 kr i deras webbutik får man fri frakt, och det finns givetvis alltid ett års returrätt. Man behöver heller inte vara rädd för att leveransen ska ta en evighet, då man får sin produkt redan 1-5 dagar efter dess att man har beställt den. Just därför finns det inget skäl till att inte redan idag besöka Billigfitness.se och ta en titt på alla de utomordentliga träningsprodukterna som de har att erbjuda.

Vi har numera fastställt att en foam roller kan göra underverk för de som har smärtor i olika delar av kroppen eller de som enbart vill förhindra att smärtor uppkommer. Den fråga som då kvarstår är hur man egentligen använder sig av en foam roller.

I enkla termer fungerar en foam roller lite som en massage. Man väljer en viss punkt på kroppen och rullar foam rollern över det här området. Genom att använda sig av den här tekniken kan man se till så att exempelvis blodcirkulationen ökar, vilket läker en från insidan ut. Foam rollern blir även perfekt för att stretcha ut ens senor och muskler samtidigt som den även löser upp ärrvävnad. Sist men inte minst är det här verktyget fenomenalt för att hjälpa en att släppa på muskelspänningarna. Det är därför väl värt att ta en titt på Billig Fitness foam rollers redan idag. De finns i flera olika storlekar och färger!